setTimeout(removeElements, 20000); // Execute again after 20 seconds
1

Vurderer du en ny nettside?

Selv om det kan virke som om nettstedet ditt fungerer bra, er det viktig å huske på at digital verden stadig utvikler seg. For å holde tritt med de stadig skiftende behovene til dine besøkende og de nyeste teknologiene, er det nødvendig med jevnlige oppdateringer av nettsiden din. Her er fem viktige tegn på at nettstedet ditt trenger en oppdatering, og hvordan du kan løse dem for å forbedre nettsiden din:

Her er 5 tegn på at netsiden din trenger en refresh.

1. Treg lastetid

Nettsiden din laster laaaangsomt. Besøkende forlater ofte hvis en nettside tar mer enn 5 sekunder å laste. Ikke mist potensielle kunder på grunn av en treg nettside. Ved å optimalisere nettsidens ytelse og fjerne unødvendige elementer, kan du redusere lastetiden og gi besøkende en bedre opplevelse.

2. Utydelig budskap

Besøkende forstår ikke hva du tilbyr eller hvorfor de bør velge deg. Hvordan løser dine tjenester/produkter et problem for dine kunder? Selg verdien av tjenestene og produktene dine. Ved å tydeliggjøre budskapet ditt gjennom en klar og engasjerende nettsidetekst, kan du øke konverteringsraten og styrke merkevareidentiteten din.

3. Ikke mobilvennlig

Nettsiden din er ikke responsiv og tilpasser seg ikke mobile enheter. Mobil bruk på internett er 81% høyere enn på desktop. Du går glipp av en STOR markedsandel og muligheter. Ved å oppdatere nettsiden din med et responsivt design, kan du sikre at den ser bra ut og fungerer optimalt på alle enheter, og dermed øke tilgjengeligheten og engasjementet blant målgruppen din.

4. Utdatert design

Nettsidedesignet ditt ser ut til å ha stått stille siden 2000-tallet, og besøkende kan oppfatte nettsiden og bedriften din som utdatert. Førsteinntrykk spiller en viktig rolle! Ved å oppdatere designet ditt med moderne elementer og en frisk visuell estetikk, kan du tiltrekke deg flere besøkende og styrke merkevareidentiteten din.

5. Manglende lenkar

Når besøkende ender opp på en 404-side, er det som å stå midt i en ørken uten et kart. Resultatet? Bounce raten skyter i været, og besøkende forlater nettsiden. Ved å sørge for at alle lenker på nettsiden din er oppdaterte og fungerer som de skal, kan du redusere antall feil og gi en bedre brukeropplevelse.

Del innleget:

Relaterte innlegg

Noe du lurer på?